THE VIOLENT HUSBANDS

9024_350_280_fsimage_0_vb_eindelijk-eerlijk

Eindelijk Eerlijk  (Tickets)

Pure eerlijkheid. Verlang je daar ook weleens naar? Met Eindelijk Eerlijk van The Violent Husbands krijg je ‘eindelijk’ de onversneden waarheid. De vierkoppige band legt zijn ziel bloot in een oprechte, onbevreesde en rauwe performance.

Met hun laatste succesplaat Hot Wood, volledig opgenomen aan een kampvuur onder een verlaten spoorwegbrug, zijn The Violent Husbands een nieuwe weg ingeslagen. Ze gaan steeds verder terug naar de oorsprong en de oerfuncties van muziek. Ze onderzoeken hoe ze die verhalen kunnen ervaren in hun oorspronkelijke puurheid, rechtstreeks vanuit de bron.

Tijdens hun theatertour Eindelijk Eerlijk vertellen ze je de waarheid achter… alles. Wat vinden ze van hun muziek? Wat vinden ze van het publiek? Eerlijkheid duurt hun hele, heerlijke, sprankelende optreden lang. Een audiovisueel spektakel voor iedereen die het nodig heeft!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s